Nota en Fa-med

In onze praktijk besteden wij liever onze tijd aan jou, dan aan administratie. Daarom verzorgt Fa-med voor ons het maken, verzenden en innen van nota’s. Dit bedrijf is gespecialiseerd in het digitaal factureren en innen van declaraties en werkt voor duizenden zorgaanbieders zoals tandartsen, huisartsen en fysiotherapeuten.

Op tijd betalen

Vergeet niet om op tijd uw nota te betalen. Dit scheelt u geld en veel ergernis. Fa-med hanteert een betalingstermijn van 30 dagen na notadatum. Lukt het u onverhoopt niet om op tijd aan uw betalingsverplichting te voldoen? Neemt u dan zo snel mogelijk contact op met Fa-med via 0900-0885 (€ 0,15 per minuut) of ga naar notavanfamed.nl

Aanvragen betalingsregeling

Fa-med biedt u de mogelijkheid om een betalingsregeling te treffen. Hier zijn wel extra kosten aan verbonden. De hoogte van de extra kosten zijn afhankelijk van de hoogte van het te betalen bedrag en de looptijd van de regeling. Daarnaast wordt een wettelijke rente in regeling gebracht. Voor het aanvragen van een betalingsregeling kunt u contact opnemen met Fa-med.

Vragen over uw nota?

Heeft u vragen over uw nota? Neem dan contact op met Fa-med via telefoonnummer 0900-0885 (€ 0,15 per minuut) of ga naar www.notavanfamed.nl. Onze nota zijn altijd gespecificeerd overeenkomstig de codes, omschrijvingen en tarieven van de NZa.

Mocht u het op prijs stellen dat u zelf de nota wilt indienen bij de zorgverzekeraar, gelieve dit éénmalig door te geven bij onze balieassistente. Dan wordt de declaratie voortaan rechtstreeks naar u gestuurd.

Tandarts verzekering kiezen

Kies een Tandartsverzekering die aansluit op je persoonlijke situatie: alleenstaand, echtpaar of echtpaar met kinderen.

famed

Contact ons

Heeft uw vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De praktijk

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2A
1185LD, Amstelveen


logo Keizer Karelpark tandartsen