About us

Amstelveen Dental Practice. Keizer Karelpark Tandartsen, is a new three room practice founded in 2016 in the district Keizer Karelpark close to the center of Amstelveen. Our aim is to keep together your teeth healthy and beautiful so they can last you a lifetime.

Over Tandarts Keizer Karelpark

New modern practice

At Keizer Karelpark Tandartsen we treat a wide variety of dental problems related to the teeth, mouth and jaw. You can come to us for both general dentistry and several specializations, for example crown & bridge work, dental implants, veneers, root canal treatments and dental hygiene treatments. We have tried to make the practice pleasant and inspiring while at the same time state-of-the-art, offering the latest dental and hygiene solutions.

tandartsstoel keizer karelpark tandartsen

Our treatment team

Our staff consist of experienced dentists and dentist-implantologist NVOI, dental hygienists and licensed dental assistants who will make your comfort and satisfaction as their number one priority.

Ai Lien Oei

Ai Lien Oei Tandarts

“Begin 2014 ben ik afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Sindsdien ben ik werkzaam in verschillende praktijken als algemeen practicus. Ik behandel jong tot oud met veel plezier. Mijn focus ligt op preventie, maar het doel is samen met de patiënt het mooiste resultaat te bereiken. Zowel functioneel als esthetisch. Ik zie iemand graag weer met een brede lach vertrekken!”

Linde van Groningen

Linde van Groningen Implantoloog NVOI

“In 2008 ben ik afgestudeerd als tandarts. Ik heb daarna de driejarige postdoctorale opleiding Orale implantologie en prothetiek met succes afgerond. Sinds 2011 ben ik ingeschreven en erkend als implantoloog NVOI. Ik verricht in de praktijk alle implantologie behandelingen en complexe chirurgische verwijderingen. Ik verricht zowel behandelingen op externe verwijzing als vanuit de praktijk.”

Pary Hail

Pary Hail Mondhygiëniste

“Bij Keizer Karelpark Tandartsen ben ik werkzaam als mondhygiëniste. Ik richt me hierbij op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Ik vind het leuk om patiënten te motiveren om hun gebit goed te onderhouden. Naast de praktijk in Amstelveen ben ik ook werkzaam als mondhygiëniste in Hoofddorp.”

Jessica Chin Jen Sem

Jessica Chin Jen Sem Tandarts

“In 2010 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken in meerdere praktijken. In het jaar 2015 rondde ik de postacademische opleiding Orale Kinesiologie succesvol af aan het ACTA te Amsterdam en werd ik erkend als gnatholoog door de vereniging NVGPT. Ik heb bij een tweetal verwijspraktijken ervaring opgedaan. Mijn passie ligt naast algemene tandheelkunde, in het opbouwen van versleten tanden en kiezen. Heel mooi vind ik het als je iemand zijn lach weer terug kan geven.”

Maaike Broekman

Maaike Broekman Tandarts

“Sinds eind 2017 ben ik werkzaam als tandarts bij Keizer Karelpark Tandartsen. Ik behandel jong tot oud met veel plezier en vindt het leuk om patiënten om samen zorg te dragen voor een gezond gebit. Mijn focus ligt op preventie, maar het doel is samen met u als patiënt het mooiste resultaat te bereiken. Zowel functioneel als esthetisch.”

Amy de Jong

Amy de Jong Preventie assistent

Sinds eind 2017 ben ik werkzaam als "paro preventie assistent" bij Keizer Karelpark Tandartsen. Ik richt me hierbij op preventie en mondverzorging om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te bestrijden. Ik vind het leuk om patienten te motiveren om hun gebit goed te onderhouden en samen zorg te dragen voor een gezonde mond. Het leukste is als patienten tevreden terugkomen en zien dat hun mondgezondheid vooruit gaat.”

Accessibility

Dentist ‘Keizer Karelpark Tandartsen’ is easy accessible by car from Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Amsterdam and Aalsmeer. You can find as at Lindepark 2a in Amstelveen (Keizer Karelpark neighborhood). Free parking spots available in front of the practice.


Call for an appointment 020 - 34 51 534

landkaart amstelveen

De Lieve Tandarts

Keizer Karelpark Tandartsen is aangesloten bij De Lieve Tandarts. Wij zijn trots op dit keurmerk!

Wat betekent dit keurmerk voor u als patiënt van Keizer Karelpark Tandartsen?
Tijdens elk bezoek aan Keizer Karelpark Tandartsen in Amstelveen kunt u, naast goede zorg, extra aandacht verwachten. Zo nodig plannen wij extra tijd in voor uw behandeling. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar voor zowel bestaande als nieuwe patiënten. Laat ons weten hoe we u het beste kunnen helpen. Gedurende de behandeling geven we u uitleg over onze handelingen en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen.

In deze video komt u meer te weten over het initiatief van De Lieve Tandarts.

Contact Us

Anny questions? Don’t hesitate to call us.

THE PRACTICE

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2A
1185 LD, Amstelveen

 

logo Keizer Karelpark tandartsen