Over ons

Maak kennis met onze praktijk. Keizer Karelpark tandartsen is gelegen in Amstelveen in de wijk Keizer Karelpark. De praktijk is eind oktober 2016 geopend en staat voor persoonlijke tandheelkunde in een aangename sfeer, waardoor u zich op u gemak voelt.

Over Tandarts Keizer Karelpark

Nieuwe moderne praktijk

Keizer Karelpark Tandartsen is een metaal vrije praktijk. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur en de laatste tandheelkundige behandeltechnieken in een aangename sfeer kunnen we praktische bijna alle behandelingen pijnloos uitvoeren.

tandartsstoel keizer karelpark tandartsen

Ons behandelteam

Met een enthousiast en gedreven team helpen we u graag uw gebit mooi en gezond te houden. Ons team bestaat uit tandarts-specialisten, een mondhygiëniste en een tandarts implantoloog NVOI.

Ai Lien Oei

Ai Lien Oei Tandarts

“Begin 2014 ben ik afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Sindsdien ben ik werkzaam in verschillende praktijken als algemeen practicus. Ik behandel jong tot oud met veel plezier. Mijn focus ligt op preventie, maar het doel is samen met de patiënt het mooiste resultaat te bereiken. Zowel functioneel als esthetisch. Ik zie iemand graag weer met een brede lach vertrekken!”

Querelle Wijenbergh

Querelle Wijenbergh Tandarts

“Algemeen practicus. In 2010 afgestudeerd. Ik beoefen algemene tandheelkunde in de breedste zin, waaronder ook kroon en brugwerk, prothetiek en heb geduld en affiniteit met angstige patiënten. Buiten het ‘knutselen’ en het creatief bezig kunnen zijn, kan ik veel plezier en voldoening vinden in het kunnen helpen van mensen met pijnklachten en hun alledaagse mondgezondheid.”

Linde van Groningen

Linde van Groningen Implantoloog NVOI

“In 2008 ben ik afgestudeerd als tandarts. Ik heb daarna de driejarige postdoctorale opleiding Orale implantologie en prothetiek met succes afgerond. Sinds 2011 ben ik ingeschreven en erkend als implantoloog NVOI. Ik verricht in de praktijk alle implantologie behandelingen en complexe chirurgische verwijderingen. Ik verricht zowel behandelingen op externe verwijzing als vanuit de praktijk.”

Pary Hail

Pary Hail Mondhygiëniste

“Bij Keizer Karelpark Tandartsen ben ik werkzaam als mondhygiëniste. Ik richt me hierbij op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Ik vind het leuk om patiënten te motiveren om hun gebit goed te onderhouden. Naast de praktijk in Amstelveen ben ik ook werkzaam als mondhygiëniste in Hoofddorp.”

Bereikbaarheid

Tandartspraktijk Keizer Karelpark is makkelijk te bereiken vanuit Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Amsterdam en Aalsmeer U vindt ons aan Lindepark (Lindelaan) 2a in Amstelveen (Keizer Karelpark buurt). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.


Bel voor een afspraak 
020 - 34 51 534

landkaart amstelveen

De Lieve Tandarts

Keizer Karelpark Tandartsen is aangesloten bij De Lieve Tandarts. Wij zijn trots op dit keurmerk!

Wat betekent dit keurmerk voor u als patiënt van Keizer Karelpark Tandartsen?
Tijdens elk bezoek aan Keizer Karelpark Tandartsen in Amstelveen kunt u, naast goede zorg, extra aandacht verwachten. Zo nodig plannen wij extra tijd in voor uw behandeling. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar voor zowel bestaande als nieuwe patiënten. Laat ons weten hoe we u het beste kunnen helpen. Gedurende de behandeling geven we u uitleg over onze handelingen en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen.

In deze video komt u meer te weten over het initiatief van De Lieve Tandarts.

Contact ons

Heeft uw vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De praktijk

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2A
1185LD, Amstelveen


logo Keizer Karelpark tandartsen

implantoloognvoiknmtbigregisterbigregister