Over ons

Maak kennis met onze praktijk. Keizer Karelpark tandartsen is gelegen in Amstelveen in de wijk Keizer Karelpark. De praktijk is eind oktober 2016 geopend en staat voor persoonlijke tandheelkunde in een aangename sfeer, waardoor u zich op uw gemak voelt.

Over Tandarts Keizer Karelpark

Nieuwe moderne praktijk

Keizer Karelpark Tandartsen is een metaalvrije praktijk. Door gebruik te maken van de nieuwste apparatuur en de laatste tandheelkundige behandeltechnieken in een aangename sfeer, kunnen we praktische bijna alle behandelingen pijnloos uitvoeren.

tandartsstoel keizer karelpark tandartsen

Ons behandelteam

Met een enthousiast en gedreven team helpen we u graag uw gebit mooi en gezond te houden. Ons team bestaat uit tandarts-specialisten, een mondhygiëniste en een tandarts implantoloog NVOI.

Ai Lien Oei

Ai Lien Oei Tandarts

“Begin 2014 ben ik afgestudeerd aan de ACTA in Amsterdam. Sindsdien ben ik werkzaam in verschillende praktijken als algemeen practicus. Ik behandel jong tot oud met veel plezier. Mijn focus ligt op preventie, maar het doel is samen met de patiënt het mooiste resultaat te bereiken. Zowel functioneel als esthetisch. Ik zie iemand graag weer met een brede lach vertrekken!”

Linde van Groningen

Linde van Groningen Implantoloog NVOI

“In 2008 ben ik afgestudeerd als tandarts. Ik heb daarna de driejarige postdoctorale opleiding Orale implantologie en prothetiek met succes afgerond. Sinds 2011 ben ik ingeschreven en erkend als implantoloog NVOI. Ik verricht in de praktijk alle implantologie behandelingen en complexe chirurgische verwijderingen. Ik verricht zowel behandelingen op externe verwijzing als vanuit de praktijk.”

Pary Hail

Pary Hail Mondhygiëniste

“Bij Keizer Karelpark Tandartsen ben ik werkzaam als mondhygiëniste. Ik richt me hierbij op preventie en mondverzorging, om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen én te bestrijden. Ik vind het leuk om patiënten te motiveren om hun gebit goed te onderhouden. Naast de praktijk in Amstelveen ben ik ook werkzaam als mondhygiëniste in Hoofddorp.”

Jessica Chin Jen Sem

Jessica Chin Jen Sem Tandarts

“In 2010 ben ik afgestudeerd als tandarts aan het Academisch Centrum Tandheelkunde te Amsterdam (ACTA). Direct na mijn afstuderen ben ik gaan werken in meerdere praktijken. In het jaar 2015 rondde ik de postacademische opleiding Orale Kinesiologie succesvol af aan het ACTA te Amsterdam en werd ik erkend als gnatholoog door de vereniging NVGPT. Ik heb bij een tweetal verwijspraktijken ervaring opgedaan. Mijn passie ligt naast algemene tandheelkunde, in het opbouwen van versleten tanden en kiezen. Heel mooi vind ik het als je iemand zijn lach weer terug kan geven.”

Maaike Broekman

Maaike Broekman Tandarts

“Sinds eind 2017 ben ik werkzaam als tandarts bij Keizer Karelpark Tandartsen. Ik behandel jong tot oud met veel plezier en vindt het leuk om patiënten om samen zorg te dragen voor een gezond gebit. Mijn focus ligt op preventie, maar het doel is samen met u als patiënt het mooiste resultaat te bereiken. Zowel functioneel als esthetisch.”

Amy de Jong

Amy de Jong Preventie assistent

“Sinds eind 2017 ben ik werkzaam als "paro preventie assistent" bij Keizer Karelpark Tandartsen. Ik richt me hierbij op preventie en mondverzorging om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen te voorkomen en te bestrijden. Ik vind het leuk om patienten te motiveren om hun gebit goed te onderhouden en samen zorg te dragen voor een gezonde mond. Het leukste is als patienten tevreden terugkomen en zien dat hun mondgezondheid vooruit gaat.”

Nikita Doornbosch

Nikita Doornbosch Mondhygiënist

“Vanaf 2015 ben ik werkzaam als mondhygiënist, waarin ik mij gespecialiseerd heb in parodontitis, angstige patiënten en de geriatrie. Wat het werk als mondhygiënist zo leuk maakt is dat je samen met de patiënt doelgericht werkt tot een mooi resultaat, namelijk een gezonde mond. Het creëren van een band met de patiënt is daarom voor mij heel belangrijk.”

Bereikbaarheid

Tandartspraktijk Keizer Karelpark is makkelijk te bereiken vanuit Amstelveen, Ouderkerk aan de Amstel, Uithoorn, Amsterdam en Aalsmeer. U vindt ons aan Lindepark (Lindelaan) 2a in Amstelveen (Keizer Karelpark buurt). Er is voldoende parkeergelegenheid voor de deur.


Bel voor een afspraak 
020 - 34 51 534

De Lieve Tandarts

Keizer Karelpark Tandartsen is aangesloten bij De Lieve Tandarts. Wij zijn trots op dit keurmerk!

Wat betekent dit keurmerk voor u als patiënt van Keizer Karelpark Tandartsen?
Tijdens elk bezoek aan Keizer Karelpark Tandartsen in Amstelveen kunt u, naast goede zorg, extra aandacht verwachten. Zo nodig plannen wij extra tijd in voor uw behandeling. Daarnaast zijn wij goed bereikbaar voor zowel bestaande als nieuwe patiënten. Laat ons weten hoe we u het beste kunnen helpen. Gedurende de behandeling geven we u uitleg over onze handelingen en we doen er alles aan om u op uw gemak te stellen.

In deze video komt u meer te weten over het initiatief van De Lieve Tandarts.

Contact ons

Heeft uw vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De praktijk

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2A
1185 LD, Amstelveen


logo Keizer Karelpark tandartsen

implantoloognvoiknmtbigregisterbigregister