Kindertandarts Amstelveen

Bij ons is er extra aandacht voor kinderen en gezinnen. Ons team zorgt er mede door onze specialisatie in kindertandverzorging voor dat kinderen zich in onze huiselijke, kindvriendelijke omgeving al snel op hun gemak voelen. Al onze behandelaars zijn ervaren in kindvriendelijke tandheelkunde.
Contact opnemen

In een mensengebit ontstaan de meeste gaatjes tussen je 4e en je 21e jaar. Daarom besteden wij extra tijd en aandacht aan deze leeftijdgroep. Uw kind krijgt bij ons de tijd te wennen aan zijn of haar eigen tandarts, voordat we een controle of behandeling uitvoeren. Mocht een behandeling nodig zijn dan zullen we dit met uw kind bespreken op een begrijpelijke manier.

 

Amstelveen kindertandarts
kindertandarts Amstelveen

Daarnaast geven onze tandartsen en mondhygiënist op een leuke speelse manier poetsles en doen we veel aan preventie.

Naast goed poetsen en regelmatig op controle draagt ook preventieve fluoridebehandeling bij aan een stralende lach. U kent het als ‘fluor happen’. Letterlijk even doorbijten in een pasta met een lekker smaakje om zorg te dragen voor blijvend sterke tanden.

Eerste tandartsbezoek

Wij adviseren om uw kind vanaf 2 jaar bij uw eigen controle afspraak mee te nemen naar de tandarts. Het eerste bezoek is gericht op kennismaking met de tandarts. Uw kind kan op deze manier rustig wennen aan de situatie. We nemen uw kind op leuke en begrijpelijk manier mee in de wereld van tandjes, tandpasta en tandenpoetsen.


Bel voor een afspraak 
020 - 34 51 534    |   Overzicht behandelingen

Contact ons

Heeft uw vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De praktijk

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2A
1185 LD, Amstelveen

 

logo Keizer Karelpark tandartsen