Mondhygiëniste Amstelveen

Vind je een gezond en stralend gebit ook zo belangrijk? Mondhygiënist Amstelveen bestaat uit een team van ervaren specialisten. We besteden veel zorg en aandacht aan preventie, behandeling en nazorg. Onze gekwalificeerde mondzorgcoaches bespreken problemen en stellen het juiste behandelplan op. Dit gebeurt eventueel in samenspraak met de tandarts.
Contact opnemen

Mondzorg en mondhygiëniste

Bij mondhygiënist Amstelveen ga je altijd met een stralende lach naar buiten. We zijn opgeleid tot kwalificeerde mondzorgcoach. Naast reguliere behandelingen richten we onze aandacht op uitgebreide voorlichting. Zo laten we je zien hoe je mond en gebit gezond en fris houdt.

Vroeg of laat kan er een milde tot ernstige tandvleesontsteking ontstaan. Mondhygiënist Amstelveen geeft advies over het voorkomen van dit soort ontstekingen. Bij gingivitis, een lichte tandvleesontsteking, verwijderen we tandplak en tandsteen. Dit geeft het tandvlees de gelegenheid om te herstellen. Bovendien voorkomen we hier een ernstige ontsteking (parodontitis) mee. Mocht er toch sprake zijn van parodontitis dan adviseren we over de juiste behandeling.

Waarom mondhygiënist Amstelveen?

  • Periodieke controles van tandvlees en mondgezondheid
  • Mondzorgcoaching in de vorm van advies en begeleiding
  • Voorkomen van je gingivitis, parodontitis, gaatjes en overige mondproblemen
  • Een gezonde mond (tandvlees en gebit)
mondhygienist amstelveen

Ons behandelteam

Pary Hail

Pary Hail
Mondhygieniste
Keizer Karelpark Tandartsen

Behandeling mondhygiënist Keizer Karelpark

Mondhygiënist Keizer Karelpark uit Amstelveen is dé specialist op het gebied van mondzorg en mondhygiëne. We behandelen kinderen, volwassenen, senioren maar hebben ook aandacht voor angstige patiënten.

Door vooraf duidelijk uit te leggen hoe een behandeling eruit ziet ervaren veel patiënten dit als prettig. Een mondhygiëniste behandeling is over het algemeen niet pijnlijk. Bij blootliggende tandhalzen kunnen we eventueel een verdoving toedienen.
Mondhygiëniste Amstelveen informeert, adviseert en behandelt met betrekking tot verschillende zaken. Denk hierbij aan:

Neem ook contact op wanneer het tandvlees jeukt, zich terugtrekt of wanneer het bloedend tandvlees niet te verhelpen is. Let op met roken: dit vernauwt de bloedvaatjes. Hierdoor zal tandvlees niet snel gaan bloeden maar kan er wel sprake zijn van een (vergaande) ontsteking.
Bij mondhygiënist Amstelveen kun je voor verschillende behandelingen terecht. We geven poetsinstructies, adviezen en tips. Daarnaast voeren we de volgende taken uit:

Soms is een bacteriologisch onderzoek noodzakelijk. Daarnaast bieden we nazorg bij implantaten.

Afspraak maken bij mondhygiëniste Amstelveen

Bij een eerste bezoek aan mondhygiëniste Amstelveen bekijken we de gezondheid van de mond. We bespreken hoe het ervoor staat en stellen een persoonlijk behandelplan op. We informeren uiteraard ook over de kosten. Een eerste bezoek duurt 30-45 minuten.

Tarieven mondhygiënepraktijk

Het is belangrijk om vooraf informatie te krijgen over de tarieven van mondhygiënist Amstelveen. Daarom zetten we alle kosten duidelijk op een rij. Kinderen tot 18 jaar zijn meeverzekerd met hun ouders. Bovendien worden de behandelkosten vanuit de basisverzekering vergoed. Volwassenen ontvangen een vergoeding vanuit de aanvullende tandartsverzekering. Vraag vooraf informatie bij de zorgverzekeraar.

Mondzorg amstelveen

Veelgestelde vragen

Wat is een mondhygiënist of mondzorgcoach?

Het gebit zo gezond mogelijk houden doe je grotendeels zelf, bijvoorbeeld met poetsen en de ruimte tussen tanden en kiezen schoonmaken. De mondhygiënist ondersteunt hierin. We geven advies/ tips en periodieke behandelingen. Hierbij worden tandsteen en tandplak verwijderd. Door polijsten van de tanden blijft tandplak langer weg.

Contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.


Bel voor een afspraak 
020 - 34 51 534    |   Overzicht behandelingen

Ik wil mij aanmelden als patient

Online inschrijven

De praktijk

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2A
1185 LD, Amstelveen

 

logo Keizer Karelpark tandartsen