Behandelingen

Maak kennis met onze praktijk. Keizer Karelpark tandartsen is gelegen in Amstelveen in de wijk Keizer Karelpark. De praktijk is eind oktober 2016 geopend en staat voor persoonlijke tandheelkunde in een aangename sfeer, waardoor u zich op u gemak voelt.

Mondhygienist

Een goed, gezond en gaaf gebit begint bij goede mondhygiëne. Ons doel is het optimaliseren van de gezondheid van uw mond. Onze mondhygiëniste richt zich op preventie en mondverzorging om zo tandbederf en tandvleesaandoeningen aan uw gebit te voorkomen en te bestrijden.

Periodieke controle

Regelmatig naar de tandarts draagt bij aan een gezond gebit en goede mondhygiëne. Graag zien wij u regelmatig voor de halfjaarlijkse controle zodat we uw mond gezondheid in kaart kunnen brengen. Indien nodig kunnen we tijdig actie ondernemen om uw gebit en mond gezond te houden.

Kindertandarts

Er is bij ons extra aandacht voor gezinnen en kinderen. Mede door onze specialisatie in kindertandverzorging, zorgt ons team ervoor dat kinderen zicht in onze kindvriendelijke, huiselijke omgeving snel op hun gemak voelen. Al onze tandartsen zij ervaren in kindvriendelijke tandheelkunde.

Orthodontie

Het verkrijgen van een functioneel, stabiel en mooi gebit is het doel van de orthodontische behandeling. Bij ons kunt u ook terecht voor de onzichtbare uitneembare beugel. Met deze beugel laat u uw tanden rechtzetten zonder dat iemand het ziet. Na de behandeling loopt u naar buiten met als uitstraling een zelfverzekerde lach.

Witte vullingen

Heeft u een gaatje in uw tand of heeft u een afgebroken kies of tand? We kunnen uw kies of tand met behulp van een composiet vulling zo restaureren dat er niets meer van te zien is. Wanneer er tandbederf is vastgesteld door de tandarts, is het belangrijk dat er op tijd restauratief ingegrepen wordt om verdere aantasting te voorkomen.

Wortelkanaalbehandeling

Het zachte weefsel in een kies of tand kan gaan ontsteken door een lekkende vulling of het bederf ervan. Bij een zenuwbehandeling, ook wel wortelkanaalbehandeling genoemd (ook bekend als endodontologie) wordt de ontsteking in uw kies of tand verwijderd waardoor u geen pijn meer heeft.

Implantaat

Een duurzame oplossing voor verloren wortels zijn tandheelkundige implantaten. De implantaten worden geplaatst door Linde van Groningen, onze eigen door het NVOI erkende implantoloog. De implantaten voelen aan als natuurlijke tanden en kiezen en behouden daardoor de sterkte en kracht die ze altijd hebben gehad.

Kronen en bruggen

Een kroon of brug biedt de beste oplossing wanneer een tand door bijvoorbeeld een grote vulling of een wortelkanaalbehandeling is verzwakt en niet meer hersteld kan worden met een vulling. Uw nieuwe kroon of brug wordt met de hand vervaardigd door de tandtechnieker welke zorgt voor een prachtig eindresultaat.

Facings

Wilt u verlost worden van de spleetjes tussen uw tanden of wilt u mooie witte tanden? Heeft u meerdere gebroken tanden die u wilt laten repareren? De tandarts kan het uiterlijk van uw gebit verfraaien met behulp van facings. Als we uw lach kunnen laten toenemen, zijn wij geslaagd.

Tanden bleken

Wilt u een stralende lach met mooie witte tanden? Krijg weer mooie witte tanden door ze te laten bleken. Keizer karelpark Tandartsen heeft de expertise in huis om uw tanden op een effectieve, snelle en duurzame manier te bleken.

Gebitsreiniging

Tweemaal daags uw tanden reinigen zorgt voor een schoon, gezond en wit gebit. Ook al onderhoudt u uw gebit goed, er blijft tocht tandplak achter op minder goed bereikbare plekken. Zoals dicht tegen het tandvlees maar ook tussen uw tanden en kiezen.

Onzichtbare beugel

Ziet u een plaatjes- of slotjesbeugel niet zitten maar heeft u wel een beugelbehandeling nodig? Wij werken met de innovatieve onzichtbare beugel die uw gebit corrigeert zonder dat iemand het aan u ziet.

Kroon plaatsen

Wanneer een tand of kies weinig of geen houvast biedt voor een vulling, dan is een kroon een duurzame oplossing om uw tand of kies te vervangen. Dit kan voorkomen wanneer er door tandbederf of afbreken een groot deel van de kies of tand verloren is gegaan. De tand of kies krijgt door de kroon zijn natuurlijke functie en vorm  weer terug.

Brug tanden

Een duurzame oplossing voor het vervangen van een ontbrekende tand of kies is een brug. Deze benadert de oorspronkelijke functie van de kies of tand zoveel mogelijk.

Kunstgebit

Een volledige prothese of kunstgebit vervangt de natuurlijke tanden en kiezen wanneer deze verloren zijn gegaan door cariës of parodontitis.

Klikgebit

Een klikgebit is een prothese die wordt vastgeklikt op implantaten die in het kaakbot worden geboord. Hierdoor zit het gebit steviger vast. U kunt het gebit zelf uitnemen en weer vastklikken.

Contact ons

Heeft uw vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De praktijk

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2A
1185 LD, Amstelveen

 

logo Keizer Karelpark tandartsen