Tanden bleken

Wilt u een stralend gebit? Krijg weer stralende witte tanden door uw tanden te laten bleken. Keizer Karelpark Tandartsen gevestigd in Amstelveen, heeft de expertise in huis om uw tanden op een snelle, effectieve en duurzame manier te bleken. Raadpleeg uw tandarts of tanden bleken ook voor u geschikt is?

In een oriënterend gesprek bespreken we graag uw mogelijkheden. Tijdens het oriënterende gesprek wordt er ook gekeken naar eventuele vullingen, facings, kronen en bruggen. Deze worden tijdens de bleekbehandeling niet gekleurd. Graag bespreken we samen met u de alternatieven.

Keizer karelpark tandartsen

Bleekbehandeling in de praktijk

De totale behandeling bestaat uit twee losse afspraken waarin we uw tanden allereerst reinigen en polijsten voor een optimaal resultaat. De mondhygiëniste schermt uw zachte weefsels af en brengt een gel aan op uw tanden. Nadat de bleekgel is aangebracht, worden uw tanden 15 minuten gebleekt in combinatie met een plasmalamp. Dit wordt nog drie keer herhaald, waarna tenslotte nog een fluoride applicatie wordt aangebracht om de gevoeligheid van de tanden te verminderen.

De duur van deze behandeling in onze praktijk is ongeveer 2 uur. Na deze behandeling adviseren wij u om tijdelijk geen drank- en etenswaren te nuttigen met kleurstoffen. Dit kan het effect van de bleekbehandeling beïnvloeden en kan zorgen voor minder resultaat.

Het resultaat van een bleekbehandeling blijft enkele jaren zichtbaar. Echter spelen het onderhoud van uw gebit en uw leefgewoonten een belangrijke rol in de duur van het resultaat.

Wil je meer informatie over tanden bleken?


Bel voor een afspraak 
020 - 34 51 534

Contact ons

Heeft uw vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

De praktijk

Keizer Karelpark Tandartsen
Lindepark 2A
1185 LD, Amstelveen

 

logo Keizer Karelpark tandartsen